Wat leerlingen over ons vertellen

Altijd leerzame en gezellige lessen gehad en alles in 1x gehaald. Bedankt voor de lessen, echt een aanrader

Door de leuke lessen van Albert echt vertrouwen en plezier gekregen in het motorrijden. De lessen zijn top, daardoor alles in de eerste keer gehaald. Albert bedankt!

Yess mijn motorrijbewijs binnen! Dankzij de super goede lessen van Albert alles in de eerste keer gehaald! Hij geeft je het vertrouwen in jezelf & vooral geeft hij les met heel veel plezier! Echt een aanrader!

Altijd leuk en leerzaam tijdens de lessen. Hierdoor heb ik het examen ook in één keer gehaald! Bedankt!

Ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad bij rijschool Albert de Boer! Rijlessen met Nelly waren altijd heel gezellig en ik heb veel geleerd, hierdoor heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen halen! Bedankt Albert en Nelly!

"Machtig! It riebewies ek binnen! Albert De Boer super bedankt fjar de gesellige en leerzame lessen, een echte oanrader!"

De rijlessen die ik bij Nelly heb gevolgd heb ik als ontzettend leerzaam, gezellig en veilig ervaren. De flexibele manier van lesgeven en de fijne sfeer tijdens de lessen hebben er voor gezorgd dat ik erg snel en zelfverzekerd ben opgeleid. Bedankt Albert en Nelly!

Een leuke en leerzame tijd gehad met Albert de boer. In voor een praatje en een grapje. Ben geslaagd op 7-12-20. Zeker een aanrader om bij deze rijschool te laten zien wat je kan

een rijschool om niet weer te vergeten! alle leuke ritjes in de lesauto bij albert waren gezellig en erg nuttig! Albert is een man die precies weet wat hij moet doen en op welke manier hij dat moet doen. ik hoop jullie over een paar jaar weer te zien voor het BE rijbewijs!

Ook een review achterlaten? Vul dan onderstaande formulier in.

0 of 350
Drag and drop je foto hier

De lessen bij Nelly waren altijd erg gezellig. Ik heb veel kunnen leren tijdens elke les. Het werd op een goede en duidelijke manier uitgelegd. Dankzij Nelly heb ik mijn rijbewijs na 28 lessen in 1 keer kunnen halen! Super bedankt Nelly en Albert!

De lessen van Nelly waren altijd erg gezellig, maar vooral leerzaam. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik altijd met plezier de auto instapte. Uiteindelijk ben ik na 24 lessen in de eerste keer geslaagd! De communicatie tussen de rijschool en jij als leerling was altijd glashelder. Albert en Nelly bedankt voor de leuke tijd!

Ik heb een hele leuk tijd gehad bij Albert tijdens de rijlessen. Iedere keer leerde ik weer nieuwe dingen in moeilijk situaties op de weg. Tijdens de les hadden we ook altijd grote lol en veel plezier tijdens het rijden. Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen.

Bedankt Albert voor de super leerzame en gezellige lessen! Je bent een topper????

Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Het was altijd heel gezellig :)

De rijlessen waren gezellig en leerzaam. Top lessen gehad bij Albert de boer !

Super leuke rijlessen gehad. Was super gezellig en super leuk, zeker een aanrader

Binnen een paar uur geslaagd voor BE rijbewijs. Top service en duidelijke uitleg. Bedankt Albert!

Geweldige dag met Albert gehad , had t gevoel dat we mekaar al jaren kenden . In 1 dag mijn rijbewijs voor aanhanger gehaald , zeker een aanrader

De Rijlessen waren altijd gezellig, leuk maar vooral leerzaam. Ook legt Albert alles goed en duidelijk uit. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Albert ontzettend bedankt voor de leuke lessen! Groetjes Jesper

Ik ben heel erg blij dat ik overgestapt ben van rijschool! Ik heb hier super leuke lessen gehad met genoeg grappige maar ook serieuze moment!

De lessen waren leuk en vooral leerzaam. Albert is een goede rijinstructeur om dat hij veel kennis en ervaring heeft ook bij de moeilijker moment bij de lessen help hij jou er door heen. Albert heeft mijn opgeleid om met veel zelfvertrouwen zelfstandig te rijde.

Met Albert de Boer rijschool was het altijd erg gezellig en leerzaam. Hierdoor heb ik in 18 lessen mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. Erg bedankt Nelly en Albert!!

Ik heb met erg veel plezier gereden bij Albert. Duidelijke uitleg gecombineerd grapje, hierdoor is het makkelijk te onthouden en denk ik er nog vaak eens aan terug!

Top rijinstructeur! Gezellig, leerzaam en heerlijke humor.

Rijlessen met Albert waren altijd super leerzaam en gezellig. Ik heb een leuke tijd gehad en ik ben goed opgeleid om nu zelfstandig te rijden!

Als ik een slechte dag had, dan zag Albert dit aan mij. Hij deed er dan ook alles aan om me op te vrolijken. Dat lukte ook altijd. Leuke en leerzame lessen dus. Zowel voor rijbewijs B en B+E!

Rijlessen met Albert waren altijd leuk en gezellig! Ik heb heel veel geleerd en een leuke tijd gehad!

Albert de Boer is een goeie en gezellige rijinstructeur waarbij je elke les weer lol hebt en veel leert. Hij is ook nog mijn buurman en voor elke les dronken we nog even een bakje koffie als het kon. Ik heb zeker een mooie tijd gehad. Nogmaals bedankt Albert!

Ik heb een super tijd gehad bij Albert! Leuke en leerzame lessen waarbij een grapje gemaakt mocht worden. Ik ben zelfverzekerd opgeleid tot het examen

Een super tijd gehad bij albert, goede uitleg gekregen en veel geleerd.

Goede rijschool, Albert begint soms uit het niets te zingen en grappen te maken, dat maakt het lessen veel leuker. Voor de rest legt hij op een goede manier uit

Ik heb een leuke tijd gehad bij Albert. Hij was altijd vrolijk en vriendelijke, dit stelde mij zeer op mijn gemak. Albert heeft mij goed voorbereid op het eindexamen. Hij staat altijd voor je klaar.

Albert is goed in lesgeven en zegt waar het op staat. Hij is in voor een praatje en daarmee is het uur zo voorbij! Ik heb altijd met veel plezier bij Albert gereden.

Albert de boer is een rijschool waarbij vooruitgang én gezelligheid erg belangrijk zijn. Daarnaast geeft Albert je een goede persoonlijke begeleiding, zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn/haar rijbewijs te halen. Kortom: top rijschool

Ik zou Albert de Boer zeker aanraden! Heb in relatief korte tijd veel geleerd en vandaag 30-07-2020 in de eerste keer geslaagd! Albert voelt goed aan wat voor persoon je bent, en weet precies hoe hij je moet benaderen om de benodigde kennis en manieren onder de knie te krijgen! Bedankt Albert en Nelly voor jullie inzet en schrik niet als er een blauwe peugeot 206 voorbij komt scheuren!